Rebel
The Story

Doua decenii – la fel de rebeli ca in prima zi

Rebel Furniture inseamna 20 de ani de experienta in mobilier, mii de proiecte in Romania si pe intreg teritoriul UE. Cu pasiune si profesionalism mergem dincolo de ideea de simplu furnizor de mobilier, mizam pe talentul si priceperea noastra pentru a da forma visurilor tale.

Aici ai design fara limite, formele si culorile care iti completeaza personalitatea, materialele de cea mai buna calitate, ideile unice si experienta care ne recomanda drept alegerea perfecta pentru concepte de mobilier si design interior 100% personalizat si exclusivist.

Produs cu mandrie in Romania

Multi fac mobila la comanda. La Rebel Furniture noi facem mai mult; noi oferim solutii customizate 100%, noi oferim design care inspira, construim un spatiu compatibil cu ceea ce reprezinti tu, pasiunea si succesul care te definesc. Mobilierul de la Rebel Furniture te locuieste asa cum inauntrul tau locuiesc pasiunile, visurile, planurile si dorintele tale. Din momentul in care pasesti in showroom, cand ne strangem mana, ai la dispozitia ta echipa dedicata de specialisti care iti transpun ideile in realitate si toate resursele pentru a face asta.Grupul brandului Rebel Furniture reuneste peste 90 de specialisti si colaboratori in domeniu, arhitecti si designeri de interior si ingineri, birouri de proiectare computerizata, facilitati de productie de peste 5.000 mp, echipamente de ultima generatie pentru procesarea si designul creativ in orice material: lemn, otel, sticla, materiale compozite, etc. Indiferent de proiectul tau, suntem gata sa te surprindem si iti garantam satisfactia.

Unic. Irepetabil. Incomparabil

Rebel Furniture nu se poate numi decat o companie care practica nonconformismul si libertatea ca stil de viata. RebelFurniture.ro – Design pentru minti libere  reprezinta un statement  al unicitatii, originalitatii si spontaneitatii pe care le urmarim in tot ce facem.  RebelFurniture.ro – Design pentru minti libere, deoarece eliberam mintile de tirania conformismului, a kitsch-ului, a limitarilor si oferim prospetime, autenticitate si libertate de expresie prin designul nostru inovativ.Ne defineste nevoia de a fi diferiti, abilitatea de a inova permanent, setea de perfectiune. Doboram regulile, resetam standardele si revolutionam tot ceea ce stiai despre mobilier si despre spatiul locuit. Cream design care inspira, materializam ceea ce ai in minte si in suflet.

Rebel Furniture. Fiindca te-ai saturat de kitsch, de cutiile de PAL, de chinezisme pentru care altii stau la coada in magazinele de mobila mainstream. Fiindca mergi impotriva curentului si ai o viziune asupra a ceea ce e intr-adevar util, functional, estetic. Fiindca esti unic. Irepetabil. Incomparabil.