Mobila living la comanda

Centrul universului tau de acasa – mobilier living la comanda de la Rebel Furniture

Sa recunoastem, cu totii acordam cea mai mare importanta spatiilor comune din fiecare casa, iar livingul se afla in centrul preocuparilor legate de aceste spatii. Mobilierul de living la comanda este una dintre specialitatile noastre – deoarece reprezinta ansamblul perfect in care ideile si creativitatea designerilor cu care lucram se pot desfasura cu rezultate spectaculoase.

Inca de la inceput am mizat pe materiale neconventionale, pe forme care sfideaza conformismul si uneori gravitatia, si am reusit sa ne impunem cu modele si ansambluri de mobilier living la comanda care sunt personalizate 100% si au atras mereu atentia si interesul clientilor nostri.

Livingul este pe de o parte spatiul in care familia se reuneste pentru ore binemeritate de petrecere a timpului impreuna. Activitatile precum relaxarea la un pahar, conversatia, jocurile, privitul la televizor, lectura – trebuie armonizate pentru a unifica acest spatiu destinat fiecarui membru al familiei. In plus, livingul este si spatiul de primire a oaspetilor, locul in care se desfasoare intalnirile cu cei care ne viziteaza, petrecerile cu prietenii sau pur si simplu conversatiile cu familia.

La Rebel Furniture ne place sa cream mobilier de living la comanda deoarece aceasta reprezinta o provocare prin complexitatea si diversitatea corpurilor de mobilier, dar si o uriasa oportunitate de a ne demonstra priceperea si ideile preluate din anii de experienta, din discutiile cu mii de clienti, din cunostintele dobandite de la specialist, designeri, arhitecti, din incercarile de a inova si a crea mereu ceva nou si frumos.

Un portofoliu care vorbeste de la sine

Asa cum puteti vedea din cele cateva exemple ilustrate in imagini pe site-ul nostru, chiar merita sa faceti o vizita in showroom-ul Rebel Furniture. Avem ce sa va aratam si va stam oricand la dispozitie cu consultanta gratuita si cele mai bune idei pentru o comanda de mobilier de living asa cum ati vazut numai in reviste sau la TV.

Bibliotecile, spatiile de depozitare, masutele si canapelele, fotoliile si mobilierul care face tranzitia intre diverse spatii ale livingului – toate acestea au reprezentat mereu pentru noi provocari in incercarea de a combina materiale inovative, culori si finisaje care sa uimeasca si sa placa de la prima vedere. Un living care sa fie pe placul tuturor membrilor familiei si care sa fie admirat de toti cei care va trec pragul casei nu mai este de mult un lux ci o necesitate care se cere satisfacuta.

Spatiul din living se preteaza cel mai bine la culorile care dau energie si buna dispozitie, precum si la designul ingenios care transforma mobilierul in arta pura, iar noua exact asta ne place sa facem. Indiferent de exigentele tale, la Rebel Furniture gasesti echipa gata sa-si asume orice proiect de mobila pentru living la comanda. De-a lungul timpului am lucrat comenzi de mobila pentru living destinate pentru mii de familii – de la parteneri straini pana la oameni de afaceri, de la cupluri tinere pana la familii care au dorit sa-si redefineasca spatiul personal, reusind sa aducem un dram de originalitate estetica si autenticitate in vietile lor.

Scump? Poate. Inaccesibil? Niciodata

Ceea ce facem la Rebel Furniture, cu doua decenii de experienta la activ, cu doua unitati de productie si zeci de angajati si colaboratori – nu este cu siguranta in gama “economica”. Dar, cum luxul nu se confunda intotdeauna cu opulenta, mobilierul de living la comanda este gandit sa acorde calitate si design premium la preturi totusi accesibile pentru oameni active, cu cariere si cu planuri de viitor.

De foarte multe ori ne-am intalnit cu clienti care aveau numai aprecieri la superlativ despre mobila noastra, dar nu erau foarte convinsi sau poate nu dispuneau de bugetul pe care il presupune o asemenea transformare radicala. Desi la Rebel Furniture nu ne propunem sa umplem cu mobila toata Romania, experienta ne-a invatat ca investitia pe care o faci intr-un mobilier de living la comanda marca Rebel este egala cu investitiile si modificarile pe care le faci in cativa ani cu mobilier cumparat din alte surse. Pe masura ce evoluezi, te dezvolti si urmaresti sa primesti tot ce e mai bun de la viata, vei tinde sa faci tot mai putine compromisuri. De aceea, e o investitie inteligenta sa faci mobilier de living pe comanda care sa te plaseze in viitor decat sa modifici de la an la an obiectele de mobilier din casa care te leaga de un trecut ce azi nu te mai reprezinta.

Un lucru este sigur si garantat: calitatea si prospetimea designurilor Rebel Furniture rivalizeaza cu orice resedinta de lux si sunt menite sa-i rasplateasca pe cei ambitiosi, care vor sa se bucure de confort si o casa in care intra cu placere. Daca vrei mobilier de living la comanda, cauta-ne, impreuna vom gasi solutii pentru ca livingul tau de vis sa devina realitate.