Mobila dressing la comanda

Mobilier dressing la comanda  de la Rebel Furniture – organizare la superlativ

Una dintre caracteristicile vietii moderne si a societatii de consum este aceea ca acumulam articole vestimentare si de toaleta, obiecte destinate ingrijirii si confortului personal iar de multe ori prin toate colturile caselor noastre se gasesc haine si obiecte de care uitam. Risipa nu se produce prin cumpararea de obiecte ci prin nefolosirea eficienta a acestora iar pentru combaterea acestui fenomen am creat o linie speciala de mobilier pentru dressing la comanda.

Un efect al existentei noastre in comunism este si modul de design si aranjare a incaperilor caselor. Desi tot mai multi romani incep sa dispuna de apartamente si case spatioase, prea putini se gandesc sa isi pregateasca mobilier de dressing pe comanda care sa le rezolve problema aranjarii corecte si eficiente ale hainelor, incaltamintei, seturilor de lenjerie, accesoriilor de calcat, de ingrijire personala, etc. Oricat de neinchipuit ni s-ar parea un dressing asa cum vedem in filme, in realitate daca ne trecem in revista inventarul obiectelor personale vom descoperi ca avem cu totii nevoie de un mobilier de dressing pe comanda facut bine pentru avem cu toti o incapere sau debarale pline cu obiecte, haine si incaltaminte de care poatem am si uitat.

Pentru acoperirea ingenioasa a acestei nevoi, specialistii Rebel Furniture au conceput modele variate de dressing-uri care sa acopere in mod eficient nevoile de aranjare si depozitare din casa ta.

 

Caracteristicile unui dressing eficient

O comanda de mobilier de dressing bine facut va va scuti de multe dintre problemele de organizare a spatiului cu care va confruntati in prezent. De aceea, investitia intr-un dressing este departe de a  fi una de importanta secundara, ea reprezinta chiar o prioritate atata timp cat tii la ordine si igiena in casa ta.

Principiile dupa care construim mobila dressing la comanda sunt specifice in atingerea obiectivului de eficienta pe care l-am enuntat mai sus:

– Mobilier de dressing care sa ia forma spatiului (peretilor) din incaperea casei care va avea aceasta destinatie, economisind spatiul la maxim; dispunerea rafturilor si casetelor de depozitare, a spatiilor pentru accesorii (gen masa de calcat, comoda pantofi, etc.)

– Finisaje si accesorii de feronerie de calitate pentru fiabilitate si rezistenta in timp;

-Profile si rafturi usor de igienizat;

– Culori si forme care sa creeze armonie si buna dispozitie, confort si ergonomie;

 

Este destul de dificil sa gasim dressingul ideal, doar mobilierul de dressing pe comanda este cel care va raspunde tuturor asteptarilor noastre. In plus, datorita elementelor multiple ale ansamblurilor si imbinarilor, materialele trebuie sa fie rezistente, conectorii sa fie da calitate iar montajul sa fie realizat de profesionisti, de regula – chiar de cei care au construit mobilierul de dressing la comanda.

 

Doua decenii de profesionalism

Atunci cand ai nevoie de un mobilier de dressing la comanda sau cand doresti orice fel de mobilier, te rugam sa ai in vedere coordonatele partenerului tau Rebel Furniture. Showroom-ul nostru te asteapta intr-o atmosfera calda, unde putem discuta la o cafea despre proiectele si planurile tale. Avem la dispozitie un portofoliu larg de articole, colaboratori designeri cunoscuti in Bucuresti, cataloage cu materiale de cea mai buna calitate, furnizori de top din toata Europa si doua locatii de productie unde realizam cu mandrie – cu forta de  munca 100% romaneasca – comenzi pentru cele mai exigente gusturi in materie de mobilier. Si facem toate acestea cu mandria de a fi furnizat calitate la export in proiecte din toata Europa si de a nu fi facut niciodata compromisuri la standardele noastre de calitate.

Am fost catalogati ca exclusivisti, ca producatori de nisa, ca furnizori de mobilier pentru vedete si personalitati.  Am creat valva in mass media si la targurile de mobilier si decoratiuni, ne-am facut priteteni printre multi dintre clientii care ne-au trecut pragul si care azi ne recomanda mai departe, propriilor lor prieteni. Noi ne definim intr-un singur fel: suntem Rebel Furniture, echipa creativa care redefineste spatiul si existenta de zi cu zi a oamenilor ambitiosi, determinati, deschis la nou. Cauta-ne si punem pariu ca iti va placea ce vei descoperi, nu ai nimic de pierdut!