Mobila dormitor la comanda

Mobila dormitor la comanda – trenduri in 2016

Orice inceput de an e o oportunitate pentru a-ti reorganiza prioritatile, planurile de viitor, casa. Cum ne petrecem aproximativ o treime din existenta in dormitor, o idee excelenta pentru 2016 ar putea fi un set de mobila dormitor la comanda. Rebel Furniture trece in revista trendurile in designul de mobilier pentru dormitor si iti prezinta ideile originale care fac legea anul acesta.

Gradatia si simetria corpurilor de mobilier in dormitor reprezinta una dintre regulile de baza. Aranjamentul mobilierului trebuie sa contina un centru focal, de exemplu tablia patului, din jurul caruia sa plece restul obiectelor din incapere, in gradatie ascendenta: noptierele, comoda, masa de toaleta, sifonierul, etc.

Realizarea unei unitati vizuale intre suprafata patului si pardoseala, prin armonie cromatica, reprezinta un truc ce poate da impresia de dimensiune spatiala incaperii. Mobilierul de dormitor la comanda realizat de Rebel Furniture are in vedere nu doar designul propriu-zis al corpurilor specifice pentru aceasta incapere ci si armonizarea acestora cu restul accesoriilor si decoratiunilor de dormitor. De aceea, atunci cand alegeti piesele pentru mobila de dormitor pe comanda – consultantii nostri va vor prezenta aranjamente si elemente de decor conexe care sa imbogateasca vizual si spatial dormitorul, fara sa rapeasca din senzatia de calm si confort a acestuia.

Relaxarea – pe primul plan

Trendul pe care il urmarim intotdeauna cand cautam sa inovam in segmentul mobilierului de dormitor este plusul de confort pe care ne dorim sa il oferim clientilor nostri. Fara relaxare si un somn odihnitor, mobila de dormitor pe comanda poate sa valoreze mii de euro si sa nu va satisfaca asteptarile. Relaxarea presupune forme placute ochiului si culori care indeamna la calm si care sugereaza intimitatea. De asemenea, materialele pe care le folosim pentru comenzi de mobila pentru dormitor urmaresc sa imbine calitatea finisajelor cu senzatia placuta la atingere.

La Rebel Furniture cream mobilier de dormitor la comanda care sa se inscrie perfect in coordonatele spatiale ale dormitorului tau. Pozitionarea patului si a celorlalte obiecte din dormitor, asezarea acestora in raport cu ferestrele si cu sursele de iluminat, toate acestea au la baza obiectivul relaxarii autentice pe care o promovam prin proiectele al caror design il elaboram. In fapt, clientii nostri sunt partenerii principali in crearea mobilierului dorit, plecand de la elementele designului interior al casei –¬†astfel incat sa putem adapta cele mai bune solutii din melanjul creat de ideile tale, sugestiile noastre, produsele din portofoliu si cataloagele pe care le avem mereu la indemana.

Perfectiune pana la ultimul detaliu

Fara inteligenta rafinata a unui designer, fara viziunea fiecarui obiect ca parte a spatiului locuit, orice mobila nu ar fi decat un ansamblu de obiecte cu oarece functionalitate, dar fara nicio noima estetica ori de confort pentru utilizator. De aceea, grija fata de fiecare detaliu reprezinta o preocupare de baza in toate comenzile de mobilier pe care le preluam, inclusiv in cee ace priveste mobila de dormitor la comanda.

Pentru a intregi ansamblul functional si estetic pe care cu siguranta ti-l doresti atunci cand planifici o mobila de dormitor la comanda, iata cateva lucruri complementare unui dormitor care sa denote stare de bine si confort:

- Salteaua si asternuturile patului, elementul fundamental al oricarui dormitor, trebuie sa fie de cea mai buna calitate; un pat – oricat ar fi de estetic ca aspect – trebuie sa fie completat cu o saltea compatibila cu nevoile tale si cu lenjerie in care sa-ti faca placere sa te intinzi;

- Pardoseala dormitorului necesita atentie sporita – daca vrei sa conferi intimitate si caldura dormitorului, un covor pufos si fin este o optiune de luat intotdeauna in considerare;

- Desi noptierele nu mai reprezinta neaparat un element obligatoriu in dormitor, daca doresti sa ai mereu la indemana o noptiera pentru a-ti aseza obiecte sau accesorii pe care le vrei aproape pe timpul noptii, este indicat sa ai in vedere modele care se preteaza la utilizare facila (fara sertare in care sa scormonesti, cu spatii plane suficiente ca sa poti aseza veioze, telefonul mobil, o carte, un ceas, etc., cu design inteligent care sa iti ofere acces usor la prizele situate de obicei langa pat);

- Masuta de toaleta este de cele mai multe ori o chestiune de ergonomie si asezare in spatiu, astfel incat sa existe suficient loc intre aceasta, pat si alte corpuri de mobilier din dormitor;

- Sursele de iluminat trebuie sa fie diversificate si sa aiba fie intensitate reglabila, fie puteri diferite, pentru a putea sa ai parte mereu de atmosfera pe care ti-o doresti;

- Nu in ultimul rand, culorile zugravelii sau tapetului, precum si culorile corpurilor de mobilier trebuie sa denote calm si liniste; ultimele evolutii in designul de mobilier de dormitor aduc in plan secund culorile inchise care erau specifice dormitoarelor moderne din ultimul deceniu.

Mobila de dormitor la comanda trebuie sa tina cont de o multime de detalii iar materialele de calitate si aceasta atentie la detalii precum si experienta de aproape doua decenii de producatori pe piata romaneasca si europeana ne recomanda drept un partener intotdeauna credibila. Vino in showroom-ul Rebel Furniture si convinge-te.