Mobila bucatarie la comanda

Mobila de bucatarie la comanda demna de un adevarat master chef

Cine spune ca mobila de bucatarie la comanda trebuie arate asa cum ai vazut la parintii, prietenii si cunostintele tale acasa? Daca acest spatiu din casa ta era pana acum inghesuit si marcat de necesitatile functionale ale gatitului, mobilierul de bucatarie la comanda de la Rebel Furniture iti va bucura ochii si sufletul in fiecare ora petrecuta in bucatarie.

Mobila de bucatarie la comanda disponibila actualmente pe piata se remarca prin sabloane care – indiferent cat de originale ar parea la prima vedere – sfarsesc prin a se regasi in toate casele romanilor. De la coltarele hidoase din bucatariile de bloc, la corpurile din PAL ce se desfac dupa un an de utilizare, ori la blaturile “ultrarezistente” care se ciobesc de la primele utilizari, mobila de bucatarie cu care suntem din pacate obisnuiti ne va dezamagi mereu din punctul de vedere al raportului calitate – aspect estetic – pret. Noi ne propunem sa reinventam conceptul de mobilier de bucatarie la comanda prin materiale inovative si design de cea mai desavarsita eleganta. Gata cu bucatariile de 2 metri stas, unde descoperi ca un sfert din ustensilele tale nu incap. Gata cu compromisurile si cu spatiile moarte, cu constrangerile si cu lipsa de imaginatie. Uita de bucatariile cu nume de gospodine si materiale de duzina si vino sa vezi cum se imbina profesionalismul cu estetica desavarsita si calitatea premium.

Evident, mobilierul de bucatarie produs la comanda de catre Rebel Furniture nu se potriveste pentru oricine. Insa, daca iti place sa gatesti, daca esti chiar un bucatar pasionat, daca tii sa transformi spatiul locuit din bucataria ta si – nu in ultimul rand – daca vrei mai mult de la tine insuti, atunci trebuie sa vii in showroom-ul nostru si sa vezi cateva dintre mostrele de mobilier de bucatarie la comanda si sa consultam cataloagele cu modele serie limitata de mobila de bucatarie pe comanda.

Indrazneste sa vrei mai mult

Intra in primul magazin sau galerie de mobila de bucatarie la comanda si te vei intalni cu clasicele corpuri suspendate si corpuri de sub blat, material din PAL de calitate indoielnica si tot felul de accesorii nastrusnice care te obliga mereu la un compromis neplacut intre aspect si functionalitate. Discuta cu orice consultant pentru mobilier de bucatarie facut pe comanda si vei descoperi ca nu exista lucrari de mobilier mai restrictive decat bucataria.

La noi nu exista limitari dimensionale, forme pe care sa nu le putem replica, materiale improprii sau constrangeri legate de designul constructiv al corpurilor de mobilier de bucatarie pe comanda. Printr-o vizita la showroom-ul Rebel Furniture si o discutie cu consultantii nostri ai cel putin trei optiuni in ce priveste mobila ta de bucatarie la comanda:

  • Bucatarii construite dupa modelele existente in portofoliul nostru; poti vedea fotografii si mostre de materiale de la lucrarile de mobila de bucatarie la comanda executate pana acum de noi pentru cele mai exigente categorii de clienti;
  • Bucatarii de design exclusivist – direct din cataloage pe care le construim in serii limitate, inovand in fiecare nou sezon;
  • Mobilier de bucatarie la comanda schitat de designeri profesionisti direct dupa ideile tale; daca ai cerinte speciale, idei care nu s-au putut materializa in alta parte, impreuna cu designerul nostru dedicat poti construi bucataria care sa te reprezinte.

Mobila de bucatarie la comanda – modele exclusive nevazute in alta parte

Aproape toti clientii care ne viziteaza cauta formula originala pentru comenzile lor de mobilier de bucatarie. Cu un dram de inspiratie si cateva idei din partea noastra, poti descoperi si tu combinatia perfecta careia nu i-ai gasit un nume pana acum: Rebel Furniture. Este fascinant sa ne ascultam clientii si sa inovam impreuna; adaugam experienta desavarsita, cei mai buni furnizori de materiale, ingineri competenti si echipamene performante pentru rezultate deosebite care au facut Rebel Furniture o companie de prestigiu in media si la targurile internationale de profil.

Un lucru pe care ne place mereu sa il aducem in atentia clientilor nostri este dramul de confort si frumusete pe care reusim sa il asezam chiar si intr-un “adevarat” templu al functionalitatii cum este bucataria. Cu mobilierul de bucatarie la comanda furnizat de Rebel Furniture, te asiguri ca integrezi in armonie echipamentele de bucatarie, functionalitatea spatiala, culorile si finisajele care te vor face sa iti petreci timpul cu atata placere in propria ta bucatarie.

Te vei ingrijora poate ca nu iti poti permite pe loc un mobilier de bucatarie la comanda precum cele pe care ti le propunem noi. Insa nu e cazul sa renunti: bucatariile Rebel Furniture sunt solutii garantate pentru decenii de buna dispozitie si placere in bucatarie; sunt investitiile pe care meriti si pe care vei dori sa le faci. Si cum orice investitie se face pe rand si se face cu cap, de ce n-ai incepe cu mobila ta de bucatarie pe comanda?