Mobila baie la comanda

In general spatiile cele mai mici ale unei locuinte sunt si cele mai pretentioase din punct de vedere al optiunilor de mobilier. Desi mobila de baie la comanda nu este usor de gasit , (aceasta, mai nou, presupune usurinta de a fi produsa industrial, in cantitati mari, intrucat sunt corpuri mici si relativ simplu de asamblat si asadar mai toate magazinele de profil vand aceasta mobila “de-a gata”), cu putin efort si atentie poti alege pentru casa ta mobilier de baie la comanda facut ca la carte.

Intrucat decoreaza si confera functionalitate unor spatii relativ mici – caci si in vilele de lux cu bai mari, acestea tot reprezinta incaperile cele mai mici raportate la dimensiunile tuturor camerelor – mobilierul de baie la comanda trebuie gandit in asa fel incat sa se potriveasca perfect in spatiul caruia ii este dedicat. Exista la ora actuala optiuni alternative la mobila de baie pe comanda, ce pot fi cumparate gata facute de la o serie de magazine, sunt usor de transportat si asamblat, dar acestora le lipsesc cele doua mari atribute notate mai sus: caracteru decorativ si functionalitatea.

Mobila de baie la comanda se diferentiaza de corpurile gata fabricate printr-un plus de ingeniozitate in design, finisaje mult mai fiabile si game coloristice mai generoase. Este cazul sa va ganditi serios inainte de a opta pentru o varianta economica de corpuri de baie cu materiale din plexiglas, finisaje industriale si organe de asamblare proaste – oricat de facil vi se pare sa puneti in portbagaj piesele si apoi sa le montati in zece minute acasa. Rezultatul final va fi un ansamblu de mobilier anost si care se va degrada rapid.

De cealalta parte, mobilierul de baie la comanda presupune un efort financiar mai mare, dar se reflecta ca o investitie mai inteligenta in timp. Daca aveti nevoie de o anumita culoare, sa spunem rosu, albastru, ori mahon, finisaje cromate, satinate si suprafete perfect igienice, mobila de baie pe comanda este solutia perfecta.

O baie alba e o baie anosta

Exact. La magazinele de bricolaj sau la galeriile de mobila veti gasi rareori mobila de baie pe comanda facuta in mod autentic. Incercati sa cereti vanzatorilor o anumita culoare si veti vedea ca optiunile sunt foarte putine iar recomandarile lor merg de cele mai multe ori pe culoare alba. Mobila de baie la comanda pe care o cream la Rebel Furniture nu tine cont de stereotipurile care spun ca mobilierul de baie trebuie sa fie doar alb ci se focuseaza in principal pe cum arata si ce are nevoie baia fiecarui client in parte.

Modelele de mobilier de baie la comanda disponibile in portofoliul si in cataloagele noastre se concentreaza pe culori, forme si finisaje placute privirii si ireprosabile din punct de vedere functional. Mobilierul de baie pe comanda de care ai nevoie trebuie sa aiba suprafete perfecte, rezistente la umezeala si abur, usor de igienizat, placute la atingere. Stilul pe care il adopta mobila de baie la comanda de la Rebel Furniture este ultramodern cu accente chic dar si cu o eleganta sobra, in functie de gusturi. In plus, cautam intotdeauna sa armonizam perfect mobila de baie la comanda cu celelalte detalii arhitecturale ale camerei tale de baie.

Tu aduci o fotografie – de restul ne ocupam noi

Daca doresti sa iti faci mobilier de baie pe comanda este suficient sa faci o fotografie cu telefonul la baia ta, iar de restul se ocupa consultantii si designerii Rebel Furniture. Avem experienta in armonizarea tuturor detaliilor astfel incat sa iti poti transforma baia intr-un spatiu al igienei, elegantei si relaxarii fara niciun pic de efort.

Chiar daca ai o baie mica sau o sala de baie generoasa, detinem solutiile perfecte de mobila de baie pe comanda. Si indiferent de spatiul si de dotarile actuale, baia este poate incaperea pe care trebuie sa o aranjezi cel mai bine. Gandeste-te ca daca nu toata lumea care iti trece pragul casei iti foloseste dormitorul sau bucataria, cu siguranta toti prietenii tai stiu cum arata baia ta. Asadar, renunta la mobila prefabricata pe care ai vazut-o la magazinul de materiale de constructii din cartier si fa-ti mobilier de baie pe comanda care sa denote personalitate, stil, curatenie perfecta si calitatea pe care o meriti.

Pentru orice planuri ai, mobilier de baie la comanda, consultanta, inspiratie si idei din portofoliul si cataloagele noastre, te asteptam in showroom unde iti prezentam modele exclusive, asa cum nu ai prea des ocazia sa vezi in Romania. Rebel Furniture este un etalon al rafinamentului in mobilier de baie la comanda precum si in toate categoriile de design, mobilier si aranjamente de interior. Vino sa ne cunosti echipa, sa testezi solutiile noastre, sa alegi din variantele originale de mobila de baie pe comanda pe care ti le punem la dispozitie cu drag.