doorway-690338_1280

Foarte putini designeri de interior si cu atat mai putini producatori de mobilier  acorda atentie cu adevarat importantei pe care lumina si simtul atingerii o au in decorarea unei locuinte. In cele ce urmeaza, va prezentam cateva idei de la Rebel Furniture in aceste privinte.

Lumina. Cantitatea de lumina pe care o primim ne influenteaza in mod direct dispozitia. Camerele se lumineaza in functie de echilibrul pe care il doriti intre energie si calm. Evident, lumina de provenienta naturala este cea mai buna optiune. Camerele de zi trebuie sa fie bine luminate, dormitoarele la fel (cu conditia sa aveti si draperii care sa mascheze lumina atunci când se doreste). Pentru orele de seara si de noapte este bine sa aveti surse de iluminat cu intensitate reglabila, astfel incât sa puteti seta intensitatea luminii in conformitate cu energia sau calmul pe care doriti sa le obtineti.

Simtul tactil. Niciodata designerii de la Rebel Furniture nu trec cu vederea importanta texturilor pentru a putea avea echilibru si armonie in spatiile de locuit. De aceea o bucatarie in care totul este din inox si sticla va da mai mult senzatia unei nave spatiale, dar si sentimentul de igiena completa. La fel cum o canapea de piele in sufragerie va inlatura senzatia de rexare, inlocuind-o cu sentimentul ca sunteti (inca) la birou. De asemenea,  obiectele de lemn (un stativ sau un cos de rufe) in baie va vor da o anumita anxietate (lemnul fiind de provenienta organica, presupune posibilitatea acumularii de germeni intr-un spatiu care ar trebui sa fie al sanitatiei perfecte).

Covoarele si pernele decorative sunt la fel de importante din punct de vedere tactil. Aranjati-le in functie de spatiile si perioadele in care doriti fie sa calcati cu picioarele goale pe o pardoseala racoritoare de parchet stralucitor, fie sa pasiti pe un covor moale; fie vreti sa tineti in brate o perna matasoasa, sau sa va jucati cu una din bumbac imprimat.

No comments so far.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Website Field Is Optional