Rebel
Factory

Rebel Furniture proiecteaza si produce mobilier in design exclusivist pentru resedinte private, indiferent de nevoile acestora. Realizam modele unicat sau in editii limitate, in toate formele si combinatiile de culori dorite. Lucram cu finisaje premium si materiale inovative in domeniu. Indiferent de ideea ta, avem resursele necesare pentru a o transpune in realitate.

Perfectiunea reprezinta idealul generic, de neatins, spre care tindem mereu. RebelFurniture.ro te aduce cel mai aproape de perfectiune, iti ofera viziunea autentica a ceea ce esti, a ceea ce doresti. Nu pretindem sa oferim perfectiune 100% ci doar te aducem cel mai aproape de ea pentru ca  intotdeauna trebuie sa mai ramana  un gand, o idee, un cuvant pe care tu sa le adaugi, pentru ca progresul sa fie posibil.

Daca vrei o bucatarie futurista, un living care sa uimeasca, un dormitor care sa respire pasiune, o baie demna de un rege sau un studio de artist, noi avem deja cateva idei noi pe care sa le punem in practica pentru tine. In orice colt al casei tale poti transforma obiectele din jur in forme ale personalitatii tale, in expresii a ceea ce inseamna pentru tine confort, lux, intimitate, creativitate.

Showroom

Te invitam in showroom-ul Rebel Furniture pentru a ne cunoaste si a afla care sunt nevoile tale. Intr-o atmosfera prietenoasa, o echipa de profesionisti se dedica in intregime proiectului tau. Aici poti vedea mai multe cataloage cu lucrarile noastre, mostre de materiale, prototipuri si simulari. Impreuna proiectam la nivel profesional ideea tuturor obiectelor si intregului spatiu de locuit de care ai nevoie.

Avem la dispozitia ta consultanti in design interior cu care te poti sfatui, arhitecti si ingineri care vor gasi solutiile tehnice la ideile tale, profesionisti care vor realiza exact ceea ce ti-ai dorit. Te asistam in fiecare etapa, realizam, transportam si instalam, asiguram garantie si service pentru toate produsele comandate de tine.

Rebel Furniture e marca inconfundabila a calitatii si originalitatii si nu ne-am fi putut dezvolta fara clienti 100% multumiti, care ne-au recomandat mai departe. Am investit in tehnologie de ultima generatie si in oameni creativi – pentru ca tu sa fii perfect satisfacut de alegerea facuta. Viziteaza-ne si convinge-te.

Orice client Rebel Furniture primeste

Asistenta profesionala

Asistenta profesionala in alegerea solutiilor si conceptelor de mobilier de care are nevoie, tratament exclusivist

Echipa de proiect dedicata

Echipa de proiect dedicata: Manager de proiect, Designer/Arhitect, Inginer de productie

Design original

Design original, solutii unice, functionalitate, ergonomie si estetica ireprosabila

Materiale de cea mai buna calitate

Materiale de cea mai buna calitate: Combinatii inovative de lemn, metal, sticla, materiale compozite. Solutii inedite

Servicii complete

Productie, transport, montaj, garantie si service pentru orice proiect comandat.