furniture-998265_1280

Fiecare dintre noi isi doreste mobilier personalizat. Fie deoarece gusturile noastre difera, fie pentru ca spatiul construit al fiecarei case e deosebit, ne-am dori parca altceva decat mobilierul obosit si slab inchegat din magazinele mainstream unde se inghesuie toata lumea. Nu pretinzi prea mult daca iti doresti un design nou, nu limitele care ti se impun de catre furnizorii de mobila din centrele comerciale. Nu exagerezi daca vrei sa platesti pentru o solutie integrata si nu pentru fiecare piulita si balama care se vinde separat. Si nu trebuie sa calatoresti undeva in Vest ca sa fii tratat intr-adevar ca un client exclusivist. Pentru toti clientii care isi cultiva activ simtul estetic si refuza cutiile dreptunghiulare produse in serii industriale si denumite mobilier, Rebel Furniture realizeaza mobilier autentic personalizat.

Personalizarea mobilierului nu inseamna incropirea unei schite pe o bucata de hartie si apoi sa mergeti cu ea de la stand la stand intr-un  complex comercial unde niste mici meseriasi priceputi la bricolaj va promit “mobilier la comanda”.

Rebel Furniture nu are nimic de-a face cu ceea ce stiati despre mobilierul personalizat in Romania. Rebel Furniture tinteste elita, ofera servicii premium si produse exclusiviste pentru cei care vor intr-adevar sa faca diferenta.

Noi intelegem prin personalizare in primul rand un dialog activ cu clientul, pentru a-i putea propune solutiile potrivite personalitatii, statutului si dorintelor sale. Apoi analizam in detaliu spatiul ce urmeaza a fi mobilat pentru a ne asigura ca oferim atat functionalitate, cat si estetica prin designul prin care il concepem.

Nu in ultimul rand, alegem impreuna cu clientul materialele, formele si texturile potrivite. Iti aratam prototipuri, facem simulari computerizate, consultam impreuna cataloage si propunem solutii.

Design personalizat inseamna de foarte multe ori comenzi cu totul si cu totul speciale, folosirea unor materiale diferite. Ce e important de stiut este ca la Rebel Furniture totul este posibil. Vrei mobilier in forme curbe? Doresti culori care nu se gasesc pe piata? Ti-ar placea sa tiparim ceva pe obiectele tale de mobilier? La toate aceste intrebari – si la multe altele – raspunsul nostru este: DA! Vino in showroom si vezi tot ce putem realiza pentru tine!

No comments so far.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Website Field Is Optional